Leveransvillkor

De exakta priserna på leveranser och relaterade tjänster är synliga i fliken “leveransmetod” vid beställning. Vi levererar hundratals leveranser dagligen från vårt huvudlager i Tallinn genom PostNord, en del beställningar skickas dock direkt från våra leverantörer i Kina då är leveranstiden cirka 15-20 arbetsdagar.

OBS! Många produkter säljs via förbeställning, detta står angivet i beskrivning för produkt, då betyder det att produkterna kommer att börja skickas ut i den ordning beställningar mottagits och leveranstid räknas från det datum paketet skickas från vårt lager, INTE från det datum produkten finns tillgänglig på lagret.

Spårbara leveranser går direkt från oss till ett sorteringscenter och övervakas med streckkoder. Tack vare PostNords spårningssystem kan kunden när som helst kontrollera placeringen av sändningen. Vi meddelar automatiskt kunden via SMS och email när sändningen har lämnat oss och vi kommer också att ge spårningskoden för PostNord. Små paket kommer att skickas som brevpaket som inte har någon spårningsmöjlighet.